Kerstpakketten 'Mijn stad, jouw stad, onze stad' | Het Rotterdams Warenhuis

In onze ‘Rotterdam: mijn stad, jouw stad, onze stad!’-pakketten vind je de mooiste, lekkerste en leukste producten uit Rotterdam. Voor elk wat wils! Nieuw dit jaar: een geweldige bewaardoos met onze prachtige skyline. Ook die is, net als al onze kwaliteitsproducten, met trots gemaakt in Rotterdam! 

Kijk hier voor onze drie pakketten: ‘mooi’-pakket, ‘mooier’-pakket, ‘mooist’-pakket.  

Wil je liever een voorstel op maat? Dat kan! Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak. Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Frits Ruysstraat 46d-48a in Kralingen.

Krijgt nou wat voor Kerst

Actie gratis pakket 

December staat voor samen zijn, lekker eten en cadeautjes geven. Helaas is dat voor lang niet iedereen vanzelfsprekend. En omdat wij geloven dat Rotterdam niet alleen ‘mijn stad’ is, maar ook ‘jouw stad’ en vooral ‘onze stad!’, hebben wij een actie bedacht samen met Handen van Humanitas

Wij brengen de komende tijd gratis kerstpakketten naar families in Rotterdam die dat het hardst nodig hebben. Voor elke vijftien ‘Rotterdam: mijn stad, jouw stad, onze stad!’-pakketten die wij aan bedrijven of particulieren verkopen, stellen wij een gratis pakket beschikbaar. We hopen op een mooie decembermaand met een glimlach voor iedereen in Rotterdam!