Zakelijk

Business to business
Het Rotterdams Warenhuis is er niet alleen voor particuliere klanten. We hebben inmiddels een uiteenlopende klantenkring opgebouwd op zakelijk gebied. U kunt bij ons terecht voor de leukste Rotterdamcadeaus, maar wij denken ook graag met u mee. Bent u op zoek naar een themapakket, wilt u een ludieke actie organiseren en/of bent u op zoek naar een geschenk voor een bijzonder communicatiemoment? Dan helpen wij u graag dat voor elkaar te krijgen! 

Relatiegeschenk
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt? Wij verzorgen dat graag voor u. Een grote oplage is geen probleem en je hebt zeker iets unieks. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Bijzondere verpakkingen
We kunnen u producten leveren en - als u dat wilt - deze direct voor u verzenden. Dat kan in een nette, standaard verpakking.  Maar ook als u op zoek bent naar iets bijzonders, kunt u daarvoor bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via info@hetrotterdamswarenhuis.nl.

Samenwerking & blogs
Ben jij een Blogger en heb je meer dan 10.000 volgers? En vind jij het leuk om met ons samen te werken? Stuur een e-mail naar info@hetrotterdamswarenhuis.nl.

Vertegenwoordig jij een merk en/of heb je interesse om een product via ons te lanceren? Stuur dan een e-mail naar info@hetrotterdamswarenhuis.nl.