Over Het Rotterdams Warenhuis | Het Rotterdams Warenhuis

Het ontstaan

Het Rotterdams Warenhuis is in 2015 bedacht door Wouter van Lieburg. Wouter is een van de initiatiefnemers van Gers! Magazine  en net als Gers! heeft Het Rotterdams Warenhuis tot doel om Rotterdam (nog) meer onder de aandacht te brengen. En specifiek Rotterdamse makers de gelegenheid te geven om via het grootste platform van Rotterdam en omstreken hun producten onder de aandacht te brengen en te verkopen.

In onze (online) winkel zijn producten te vinden die of in Rotterdam gemaakt zijn, of een Rotterdamse maker hebben of als thema Rotterdam hebben. We proberen een zo compleet mogelijk assortiment te bieden, maar uiteindelijk vinden wij zelf de producten ook erg leuk. Een subjectieve maatstaf, maar voor de bezoekers van Het Rotterdams Warenhuis een keiharde kwaliteitsgarantie. 

Onze belofte

En verder doen we gewoon lekker Rotterdams. We doen wat we beloven en als je bij ons bestelt, ben je verzekerd van een mooi product. Dat is Het Rotterdams Warenhuis. Wij bieden je het beste van Rotterdam.

En niet onbelangrijk: Ken jij lekker thuisblijven!

Of niet, en dan kom je lekker langs in onze winkel in Kralingen.

We wensen je veel winkelplezier. En denk je dat iets beter kan, weet je een leuk product dat we nog niet hebben of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs. Er staat altijd een bakkie pleur voor je klaar.

  • Het Rotterdams Warenhuis
  • Frits Ruysstraat 46 – 48
  • 010-3021555
  • KvK: 67648762

Klik hier voor de openingstijden!