Over Het Rotterdams Warenhuis | Het Rotterdams Warenhuis

Het ontstaan

Het Rotterdams Warenhuis is in 2015 bedacht door Wouter van Lieburg. Wouter is een van de initiatiefnemers van Gers! Magazine  en net als Gers! heeft Het Rotterdams Warenhuis als doel om Rotterdam (nog) meer onder de aandacht te brengen. In Het Rotterdams Warenhuis krijgen Rotterdamse ondernemers en makers de mogelijkheid hun producten bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en te verkopen via het grootste platform van Rotterdam en omstreken.

In onze (online) winkel zijn producten te vinden die in Rotterdam gemaakt zijn, een Rotterdamse maker hebben, of als thema Rotterdam hebben. We proberen een zo compleet mogelijk assortiment te bieden, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat wij de producten zelf ook erg leuk vinden. Een subjectieve maatstaf, maar voor de bezoekers van Het Rotterdams Warenhuis een keiharde kwaliteitsgarantie. 

Onze belofte

We doen verder gewoon lekker Rotterdams. Als je bij ons bestelt, ben je verzekerd van een mooi product. We doen wat we beloven; dat is Het Rotterdams Warenhuis. Wij bieden je het beste van Rotterdam.

En niet onbelangrijk: ken jij lekker thuisblijven!

Of niet! Dan kom je lekker langs bij onze winkel in Kralingen.

We wensen je veel winkelplezier. En denk je dat iets beter kan? Weet je een leuk product dat we nog niet hebben, maar wel bij ons thuis hoort? Of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs. Er staat altijd een bakkie pleur voor je klaar.

  • Het Rotterdams Warenhuis
  • Frits Ruysstraat 46 – 48
  • 010-3021555
  • KvK: 67648762

Klik hier voor de openingstijden!