Rotterdam vanuit de wolken | Het Rotterdams Warenhuis

Rotterdam vanuit de wolken

39,95

Rotterdam vanuit de wolken is het boek met unieke luchtfoto’s van Bart Hofmeester. In de periode 1950 tot en met 1990 heeft Bart Hofmeester Rotterdam vastgelegd vanuit de lucht. Het geeft een goed beeld hoe Rotterdam zich ontwikkeld heeft. Van wederopbouw tot hoe de 2de Van Brienenoordbrug ingevaren wordt. Al met al een meesterwerk.

ACTIE: De eerste 100 kopers ban het boek krijgen GRATIS een originele afdruk van de coverfoto (24 x 20 cm) voorzien van waarmerk stempel van Bart Hofmeester.

ZAKELIJK: Geïnteresseerd in meer dan 10 boeken? Neem dan contact met op op via info@hetrotterdamswarenhuis.nl!

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal of Creditcard
  • Vóór 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €75,- euro
Categorieën: , ,
afmeting
  • 290 x 240 (liggend)
aantal foto's
  • 315
uitgave
  • luxe hardcover
pagina's
  • 304

Bart Hofmeester heeft tienduizenden foto’s van Rotterdam gemaakt en geen enkele foto in dit boek zou vandaag de dag nog gemaakt kunnen worden. Alles is ingehaald door de tijd.

Van een volledig weggevaagde binnenstad net na de 2de wereldoorlog toont dit boek de groei en wederopbouw van Rotterdam. Afgedrukt op groot formaat, zodat de beelden, gemaakt tussen 1950 en 1990, goed tot hun recht komen. Rotterdam, van Hoek van Holland en Maasvlakte tot Bolnes. Een nostalgische vogelvlucht door de jaren heen. Niet eerder zijn zo veel Rotterdamse wijken vanuit de hoogte in één boek gepubliceerd. Alles is herkenbaar, maar je beseft ook: wat is er in die halve eeuw ongelofelijk veel veranderd.

Het boek is niet alleen een verzameling van ragscherpe foto’s van Rotterdam, maar je kan er ook uren in verdwijnen om te zoeken naar die plekjes die er nog wel zijn, maar niet meer bestaan. “Daar woonde in vroeger” en “kijk nou ’s hoe het is veranderd” zijn veel gehoord bij het lezen van dit waanzinnig mooie tijdsdocument.

"Rotterdam vanuit de wolken"