Zakelijk | Het Rotterdams Warenhuis
klanten-hrw
rotterdams kerstpakket

Relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt? Een uniek en bovenal Rotterdams cadeau? Wij hebben uiteenlopende producten en geschenken die we aanbieden. En we verzorgen dat graag voor je. Het mooi inpakken en /of versturen van de geschenken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. En grote aantallen (wel afhankelijk van het product) is geen probleem en je hebt zeker iets unieks.

Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Kerstpakketten

Elk jaar maken we bijzondere (kerst)pakketten. Maar naast deze standaardpakketten kan u zelf de pakketten samenstellen. Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Frits Ruysstraat 46d-48a in Rotterdam Kralingen. Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Bijzondere verpakkingen

We kunnen u producten leveren en – als u dat wilt – deze direct voor je verzenden. Dat kan in een nette, standaard verpakking.  Maar ook als u op zoek bent naar iets bijzonders, kunt u daarvoor bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via info@hetrotterdamswarenhuis.nl.

Samenwerking & blogs

Ben jij een Blogger en heb je meer dan 10.000 volgers? En vind jij het leuk om met ons samen te werken? Of vertegenwoordig jij een merk en/of heb je interesse om een product via ons te lanceren? Stuur een e-mail naar info@hetrotterdamswarenhuis.nl.