Corona: Wij pakken door! | Het Rotterdams Warenhuis

We hebben zowel een webwinkel als winkel die je kan bezoeken.  Vanaf 3 maart zijn we weer open!. Voor openingstijden, klik hier.

Webwinkel

We vinden het altijd erg leuk als mensen in de winkel komen rondsnuffelen om te kijken naar al die leuke Rotterdamse producten. Vanaf 3 maart kan dat weer maar de overheid heeft wat regeltjes opgesteld. Er mogen 2 klanten in de winkel en per klant mag je 10 minuten aanwezig zijn. Wilt u het leuk ingepakt hebben, geen probleem. Is het wat drukker, dan vragen we je even om buiten te wachten. Dank je wel voor je begrip.

Bestellen via de webwinkel kan ook uiteraard met de mogelijkheid om het af te halen.

Maar hou ook buiten de 1,5 – 2 meter afstand in acht. Wil je helemaal niet naar de afhaaldeur? Als je even (aan)belt, dan brengen we het aan de deur of in de auto. Geen enkel probleem.

Inpakservice

Geen feest zonder cadeau. En geen cadeau zonder leuk ingepakt te zijn. Daarom hebben we  in de webwinkel de mogelijkheid ingebouwd om aan te geven of  je je bestelling  wilt laten inpakken of voorzien van een kaartje.

En dat ligt het alvast klaar voor je. Heb je speciale wensen. Tijdens het bestellen (de stap waar je je gegevens opgeeft) kan je een bestelnotitie plaatsen. Als je komt afhalen, is er meer mogelijk dan bij opsturen. Bijvoorbeeld het mooi verpakken in cellofaan. Omdat de producten daar los in zitten, kan het niet opgestuurd worden. Uiteraard worden bij het opsturen de producten wel mooi ingepakt.

Wil je niet naar binnen? Als je even belt, dan brengen we het aan de deur of in de auto. Geen enkel probleem.

Niet komen als…

je (of een huisgenoot) verkouden bent (is), hoest of koorts hebt of een combinatie hiervan. Je zal vast niets hebben, maar in deze tijd nemen we maar het zekere voor het onzekere. Wil je trouwens meer weten over het Coronavirus? Kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Zakelijk

Wil je je medewerkers of relaties verrassen? Of heb je een hele andere wens. We staan voor je klaar. Kijk ook eens op onze zakelijke pagina

En wat doen we allemaal nog meer:

  • Wij wassen vaker dan gebruikelijk onze handen;
  • Onze kassa, pinautomaten en balies reinigen we meerdere keren per dag;
  • Net als de deurklinken en andere metalen voorwerpen.

 

We hopen dat je bij ons koopt, want – zonder zielig te willen doen – ook wij kunnen het goed gebruiken. Maar we staan sowieso klaar voor je in de leukste winkel van Rotterdam om te versturen naar de rest van het land. 

Dat we allemaal gezond mogen blijven en snel van dat kloterige virus af mogen zijn.

Met Rotterdamse groet,

 

Het team van Het Rotterdams Warenhuis