Groen-wit-groen-weken | Het Rotterdams Warenhuis
Van
  • 10 november 2023
Tot en met
  • 28 november 2023
Aantal aanbiedingen
  • Veel
Korting
  • nog meer

OK, hoe werken de groen-wit-groen weken©?

De 2 weken voor “Black Friday” hebben we allemaal verschillende aanbiedingen op de leukste, mooiste en lekkerste Rotterdamse producten. Dan heb jij het op tijd in huis en kan je toch profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Dat kan een korting zijn op een product, een 3=2 betalen of een gratis artikel bij aankoop van een bepaald product. Of heel iets anders!

Op deze pagina kan je alle aanbiedingen vinden. Er komen er steeds meer bij de komende tijd.

Sommige aanbiedingen zijn geldig tot het einde van de maand, sommige acties slechts 1 dag. En je kan natuurlijk altijd langskomen in de winkel. Daar zijn de aanbiedingen uiteraard ook geldig.

Het Rotterdam Warenhuis
Frits Ruysstraat 46-48
3061MG ROTTERDAM

In Kralingen vlakbij metrostation Gerdesiaweg.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de aanbiedingen en acties? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief: https://mailchi.mp/4a6977e3bfe2/groen-wit-groen-weken

Er zijn wel enkele voorwaarden:

  1. De aanbiedingen zijn alleen online (via onze webwinkel) en in onze winkel op de Frits Ruysstraat 46-48 geldig. En zijn stand-alone. Dat betekent dat ze niet van toepassing zijn op (kerst)pakketten, zakelijke aanvragen en gebundelde producten.
  2. tijdens de GROEN-WIT-GROEN-weken is de inpakservice in de webwinkel niet beschikbaar. We willen graag alle bestellingen snel versturen en kunnen daardoor de bestellingen niet inpakken.