Joris Lutz | Het Rotterdams Warenhuis

Rotterdamse theatervoorstelling

Op Katendrecht, In theater Walhalla, treedt Joris regelmatig op met zijn de Bakkerlutzband tijdens Six String Session. Tijdens deze show kan er van alles gebeuren: spontane jams, waanzinnige gitaren, hillarische tourverhalen maar vooral prachtige muziek. Six String Sessions begon als een spontaan idee en is inmiddels uitgegroeid tot een programma waar iedere zondagmiddag leuker van wordt. Iedere editie verrast, want iedere editie is anders. Van Douwe Bob tot the Kik: kikken wordt het in ieder geval wel.

Fred in de haven

In 2006 is kleine Fred geboren, een hondje dat allerlei avonturen beleefd. Samen met Bram Klein en Bart Wijtman schrijft Joris kinderboeken over deze avonturen, die Fred beleefd in allerlei verschillende steden.
Ook hierbij gebruikt Joris graag zoveel mogelijk van zijn talenten: hij reist het land door om de verhalen van Fred op basisscholen te vertellen door middel van zang- en leesvoorstellingen. De energie van Joris is aanstekelijk voor het jonge publiek.
De editie Fred in de haven staat helemaal in het teken van Rotterdam. Wil jij jouw kroost kennis laten maken met Rotterdam op een leuke manier? Of zoek je een origineel cadeau voor een kleine Rotterdammert? Bestel Fred in de haven hier.