Roze vinyl single Richard Groenendijk & De Roze Lijsterbessen en Kalender 'Oud Roze' | Het Rotterdams Warenhuis
Aanbieding!

Roze vinyl single Richard Groenendijk & De Roze Lijsterbessen en Kalender ‘Oud Roze’

24,95

Een prachtige kalender met het thema Oud Roze. De samenwerking tussen Handen van Humanitas, Carnero Concept & Creatie en het Grafisch Lyceum Rotterdam resulteerde in deze speciaal ontworpen kalender, die onderdeel uit maakt van de campagne ‘Oud Roze. Gewoon liefde, voor iedereen’. Een initiatief van Handen van Humanitas.

Hierin vragen zij aandacht voor roze ouderen in verpleeghuizen die regelmatig gepest worden vanwege hun geaardheid en zich daardoor afgewezen voelen door hun directe omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 30% van roze ouderen zich in een zorginstelling niet geaccepteerd voelt, om maar te zwijgen over het aantal dat direct ‘de kast weer ingaat’

Naast het kopen van deze prachtige kalender, steun je deze campagne ook nog eens!

Met het kopen van deze prachtige single van Richard Groenendijk en De Roze Lijsterbessen, hèt roze zangkoor van Stichting Humanitas steun je de campagne ‘Oud Roze. Gewoon liefde, voor iedereen’. Een initiatief van Handen van Humanitas.

Hierin vragen zij aandacht voor roze ouderen in verpleeghuizen, die regelmatig gepest worden vanwege hun geaardheid en zich daardoor afgewezen voelen door hun directe omgeving. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 30% van roze ouderen zich in een zorginstelling niet geaccepteerd voelt, om maar te zwijgen over het aantal dat direct ‘de kast weer ingaat’.

De single ‘Ik hoop het wel’ een gezongen verhaal over oude oordelen is op echt roze vinyl geperst! Haal de platenspeler maar tevoorschijn!

Uitverkocht

  • Betaal snel en gemakkelijk met iDeal of Creditcard
  • Voor 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden! (we kunnen dit niet garanderen op dit moment)
  • Gratis verzending vanaf €75,- euro
Artikelnummer:1340010930 Categorieën: , , Tags: , , , ,