melding: de gebruikslimiet van de kortingsbon is bereikt. | Het Rotterdams Warenhuis

melding: de gebruikslimiet van de kortingsbon is bereikt.

Tijdens het invoeren van de kortingscode in je winkelwagen krijg je de melding “De gebruikslimiet van de kortingsbon is bereikt”. Dit kan een aantal oorzaken hebben:

  1. de code mag een beperkt aantal keren gebruikt worden en dat aantal keer is bereikt. Acties waarbij de eerste 100 mensen die de code gebruiken recht hebben op een korting is daar een voorbeeld van. In dat geval is de actie verlopen en is de code verlopen.
  2. je hebt een cadeaukaart gekregen en je hebt nog niets besteld.

In dit tweede geval is je code uiteraard nog gewoon geldig. In de meeste gevallen wordt deze melding veroorzaakt doordat de code in een ander tabblad of andere computer al reeds ingevuld, maar de bestelling nog niet afgerond is. Op het moment dat de code wordt ingevuld, wordt de code gereserveerd en is deze niet nogmaals bruikbaar.

Sluit je browser (bijv. Chrome, Firefox, Edge of Safari) op alle apparaten waar je de kortingscode hebt gebruikt en probeer het nogmaals. Kan dat niet omdat je bijvoorbeeld dit op je werk hebt gedaan en je nu thuis bent (of visa versa)? Geen paniek, je code wordt vanzelf weer vrijgegeven en zolang er niet besteld is met die code, blijft deze geldig.

Lukt het na 24 uur nog steeds niet, mail ons dan even met je kortingscode en dan kijken we wat er anders aan de hand kan zijn.