Terugsturen

Wil je je aankoop terugsturen? Geen probleem, we hoeven niet eens de reden te weten.  Maar we horen hem wel graag om te kijken of we nog wat kunnen verbeteren.

Terugsturen is eenvoudig. Stuur een mail naar info@hetrotterdamswarenhuis.nl en vraag om een retourformulier. Vul dit retourformulier volledig in en stuur dit samen met het product of de producten mee. Zodra wij de producten hebben ontvangen, storten wij het geld terug.

Waar moet je rekening mee houden?

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Die gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Binnen die tijd moet je via e-mail aan ons melden dat je iets wilt terugsturen. Wij bevestigen de ontvangst van je mail en geven het adres door waar het naar teruggestuurd kan worden. Dan heb je nog 14 dagen om het terug te sturen. Vergeet niet om een kopie van de factuur mee te sturen, zodat we weten van wie het pakket afkomstig is. Het is ook mogelijk om het langs te brengen op Schiehavenkade 166 te Rotterdam of het product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Er is geen geld aanwezig op kantoor en het geld wordt op je bankrekening teruggestort.

Welke producten vallen buiten het recht op retour?

  1. Producten die we speciaal voor je besteld hebben (bijvoorbeeld voorverkoop);
  2. Producten met een zegel of seal die verbroken of verwijderd is;
  3. Bederfelijke producten;
  4. Producten die gebruikt, gedragen zijn of daarna niet meer te verkopen zijn;
  5. Tickets voor events.

Product beschadigd of kapot?

Elk product controleren wij voordat we het versturen. Toch kan het voorkomen dat er iets misgaat. Controleer daarom direct na ontvangst of het product onbeschadigd is. Is dat niet het geval, meld het dan binnen 2 dagen na ontvangst via info@hetrotterdamswarenhuis.nl. Wil je waar mogelijk de oorzaak aangeven en wil je een foto meesturen? Wij lossen wij het zo snel mogelijk op.