(Kerst)pakketten

De Rotterdamse (kerst)pakketten schieten als paddestoelen uit de grond, maar de enige echte Rotterdamse pakketten vind je uiteraard bij Het Rotterdams Warenhuis. Wij maken pakketten helemaal op maat voor onze klanten. Food, non food of een combinatie ervan, alles is mogelijk. En altijd met originele Rotterdamse kwaliteitsproducten.  

Rotterdams pakket #11

We hebben al mogelijkheden vanaf EUR 25,--. Wilt u een boodschap aan het pakket toevoegen? Geen probleem. En we kunnen ook de verzending voor u regelen. We nemen alles voor u uit handen. Bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@hetrotterdamswarenhuis.nl en zou u dan willen aangeven wat het budget per pakket is, het aantal stuks dat u zou willen en eventuele andere wensen en eisen.  

Tip:

Op dit moment loopt onderstaand pakket erg goed. Leuk om te sturen naar relaties (of medewerkers) om Rotterdam goed te leren kennen. Een Gers! magazine voor de voorpret, een "time to momo"-stadsgids en een Pleurt 't in me tassie-tassie om alle leuke spullen in te doen tijdens de stadswandeling. En een "Zoek 't uit"-waardebon om iets leuks in ons warenhuis te kopen.

Prijs: EUR 24,95 ex BTW (retailwaarde EUR 40,90)